Welkom op de site van het Inloophuis Crimpen-Inn in Krimpen aan den IJssel! 

Uitnodiging!

Op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Een huiskamer waar je even op adem kunt komen? Iemand om je verhaal aan te vertellen? Kom dan eens aan bij het inloophuis. Rustig een kopje koffie, thee of fris drinken, wat lezen, een spelletje doen, de ander ontmoeten, een praatje maken, je hart luchten en met elkaar een warme maaltijd delen. Samen gewoon jezelf zijn - dat kan bij het Inloophuis Crimpen-Inn!

Vacatures

Wij zijn hard op zoek naar versterking van ons enthousiaste vrijwilligers-team! Bent u handig met de naaimachine, vindt jij het leuk om fietsen te repareren of help je anderen graag met een luisterend oor? Wij horen het graag, meer informatie vindt u op de vacature-pagina.

Openingstijden

Het inloophuis is wekelijks op woensdag geopend van 14.00 tot 17.30 uur. Het adres is Groenendaal 5 in gebouw ’t Onderdak (naast het nieuwe gezondheidscentrum). Eenmaal per twee weken zijn we ook open op maandagavond. Hiervoor kunt u het programma raadplegen.

Iedere zondag staat er vanaf 12.30 uur een lunch klaar. Heeft u altijd al meer over God willen weten, maar is de kerk een stap te ver, dan bent u van harte welkom bij de lunchdienst!!

Wat is het inloophuis?

Het inloophuis Crimpen-Inn is een interkerkelijk initiatief in samenwerking met Contour de Twern te Krimpen aan den IJssel en wil vanuit een christelijke levensvisie een deel van de eenzaamheid opvullen die veel mensen ervaren. Dit doen we door een luisterend oor te bieden, een kop koffie te schenken of een warme maaltijd te bereiden. De vrijwilligers creëren met elkaar een warme ontmoetingsplek zodat minder mensen in een isolement raken. 

Ons programma kunt u bekijken bij de agenda op deze site.

Lees hier het artikel over Crimpen-Inn in het KrimpensKerblad_mei2015.pdf